LEGO City 60339 - Kaskadérská dvojitá smyčka

Stavebnice Lego City Kaskadérská dvojitá smyčky nabízí řadu zábavných prvků – obsahuje 2 kaskadérské motorky se setrvačníkem a monster truck s rampou pro předvádění skutečných triků.
EAN: 5702017162089
Kód 1: 2260339
Kód 2: 60339LEG
3 309 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Kaskadérská dvojitá smyčky nabízí řadu zábavných prvků – obsahuje 2 kaskadérské motorky se setrvačníkem a monster truck s rampou pro předvádění skutečných triků. V aréně dále najdete ohnivou stěnu, smyčku s hadí tlamou, ohnivou smyčku a řadu doplňků. O úžasnou závodní atmosféru se pak postará 7 minifigurek, mezi kterými nechybí 2 kaskadérští jezdci. Děti mohou použít setrvačník ke spuštění kaskadérských kol, prorazit je ohnivou stěnou a poté je poslat hadí smyčkou a ohnivou smyčkou.

  • Aréna kaskadérské show má řadu překážek včetně požární smyčky, která je 20 cm vysoká, 16 cm široká a 34 cm hluboká

  • Počet kostek: 598

Tato stavebnice Lego City Stuntz obsahuje jednoduchý návod na stavění ke každému z obsažených modelů, díky čemuž si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky LEGO nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. 

Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k zábavnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady Lego City Stuntz. 

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 598
Věk: Od 7 let
Načítám