LEGO City 60338 - Šimpanzí kaskadérská smyčka

Stavebnice Lego City Šimpanzí kaskadérská smyčka obsahuje působivou překážku v podobě mechanického šimpanze, smyčku a rampu. Samozřejmě nesmí chybět ani kaskadérská motorka se setrvačníkem.
EAN: 5702017162072
Kód 1: 2260338
Kód 2: 60338LEG
45,19 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Šimpanzí kaskadérská smyčka obsahuje působivou překážku v podobě mechanického šimpanze, smyčku a rampu. Samozřejmě nesmí chybět ani kaskadérská motorka se setrvačníkem. O napětí a soutěživost se postarají 3 minifigurky. Děti mohou zatlačit na kaskadérské kolo, aby aktivovaly setrvačník, pak pustit model a projet smyčkou a nahoru po rampě. Chytá tě šimpanz rukama?

  • Hotová šimpanzí kaskadérská smyčka je 21 cm vysoká, 17 cm široká a 40 cm hluboká

  • Počet kostek: 226

Tato stavebnice Lego City Stuntz obsahuje jednoduchý návod na stavění, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky LEGO nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k zábavnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady Lego City Stuntz. 

Všechny Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné se stavějí. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 226
Věk: Od 7 let
Načítám