LEGO City 60337 - Expresní vláček

Stavebnice Lego City Expresní vláček obsahuje dálkově ovladatelnou lokomotivu s technologií Lego Powered Up a funkčními světlomety pro děti a milovníky vláčků.
EAN: 5702017162126
Kód 1: 2260337
Kód 2: 60337LEG
137,27 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Expresní vláček obsahuje dálkově ovladatelnou lokomotivu s technologií Lego Powered Up a funkčními světlomety, jídelní a osobní vůz, nástupiště, 24 dílů kolejí a 6 minifigurek, se kterými se mohou milovníci vláčků těšit na nespočet dobrodružství na železnici. Příslušenství Lego Minifigure: Sada vlaků Passenger Bullet obsahuje pro minifigurky notebook, telefon, kolo, invalidní vozík, aktovku, batoh a párek v rohlíku. Osobní rychlovlak Lego City obsahuje také 16 zakřivených kolejových segmentů a 8 přímých kolejových segmentů.

Součástí této úžasné stavebnice pro děti od 7 let je i jednoduchý návod na stavění ke každému z modelů. Děti si mohou hrát samostatně nebo stavět společně s kamarády nebo členy rodiny. Tak či tak je čeká úžasný stavitelský a herní zážitek. Stavebnice Lego City dětem otevírají bránu do světa akčního hraní prostřednictvím inspirativních postav a modelů realistických vozidel a propracovaných budov. Při hraní se děti zároveň zábavným způsobem učí a dozvídají o okolním světě.

  • Hotový osobní vlak LEGO® City měří přes 10 cm na výšku, 86 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet dílků: 764

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 764
Věk: Od 7 let
Načítám