LEGO City 60332 - Škorpioní kaskadérská motorka

Nakopněte dětskou hravost a představivost se stavebnicí Lego City Škorpioní kaskadérská motorka.
EAN: 5702017161945
Kód 1: 2260332
Kód 2: 60332LEG
159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nakopněte dětskou hravost a představivost se stavebnicí Lego City Škorpioní kaskadérská motorka, která obsahuje parádní kaskadérskou mašinu se setrvačníkem a členku týmu Lego City Stuntz Škorpionku Luchadoru a figurku jejího škorpioního parťáka – toto perfektní duo zaručeně svými kousky vyrazí dech všem přihlížejícím. Stavebnice s kaskadérskou motorkou obsahuje jednoduchý návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. Děti tlačí na kaskadérskou motorku, aby roztočily setrvačník, pak uvolní model a předvedou velkolepé kolotoče a skoky.

  • Kaskadérská motorka je přes 3,5 cm vysoká, 6 cm dlouhá a 2 cm široká

  • Počet dílků: 15

Stavebnice Lego City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k podnětnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady Lego City Stuntz.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 15
Věk: Od 5 let
Načítám