LEGO Art 31206 - The Rolling Stones

Možná je pravda, že „You Can’t Always Get What You Want“, ale jisté je, že se stavebnicí Lego Art The Rolling Stones získají fandové rock‘n‘rollu a legendárních Stoneů možnost postavit si nejslavnější logo!
EAN: 5702017153988
Kód 1: 2231206
Kód 2: 31206LEG
3 399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Možná je pravda, že „You Can’t Always Get What You Want“, ale jisté je, že se stavebnicí Lego Art The Rolling Stones získají fandové rock‘n‘rollu a legendárních Stoneů možnost postavit si jedno z nejslavnějších hudebních log všech dob. Každým osazeným dílkem zároveň vzdáte hold této ikonické rockové kapele. Každým osazeným dílkem zároveň vzdáte hold této ikonické rockové kapele.

Nestyďte se za svůj hudební vkus! Postavte si nezaměnitelné 3D logo kapely Rolling Stones a oslavte tak 60. výročí vzniku této hudební legendy. Naskenujte QR kód a zaposlouchejte se během stavění typického tvaru úst s vypláznutým jazykem do speciálního soundtracku s téměř hodinou exkluzivního obsahu, který vás ještě více vtáhne do procesu tvoření. Hotové dílo dokončete speciálním dílkem Rolling Stones a pak už jen stačí si jej hrdě vystavit a pověsit ho na zeď doma nebo v kanceláři.

Co vytvoříte? Vítejte v osobní zóně kreativity – ve světe stavebnic Lego pro dospělé, kde si můžete odpočinout a stavět propracované modely oslavující zábavní průmysl, cestování, počítačové hry, sport, vědu, technologie, motorsport a historii.

Tato 1998dílná Lego sada pro hudební fanoušky obsahuje 9 stavebních desek, dílek s podpisem Rolling Stones, kostkový rám, dělicí díl a 2 věšáky.

  • Sada Lego Art měří 57 cm na výšku a 47 cm na šířku a lze ji zavěsit na zeď nebo postavit na polici a je skvělým dárkem pro každého hudebního fanouška.

  • Počet dílků: 1998

Ikony hodné rockové hudby se sadami Lego Art pro dospělé. Vstupte do světa umělců a bavičů a prožijte svou vášeň pro kreativní umění a skvělý design.

Lego komponenty splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy perfektně fungují – a to již od roku 1958. Lego díly jsou testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice Lego Art splňuje přísné bezpečnostní normy, a nástěnná dekorace s logem Rolling Stones je také vyrobena tak, aby vydržela.

Rozměry kusového balení: 32 x 38 x 21 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1998
Věk: Od 18 let
Načítám