LEGO Disney Mickey and Friends 10780 - Mickey a kamarádi – obránci hradu

Děti od 4 let se mohou těšit na další dobrodružství a příležitost k rozvoji komunikačních dovedností se stavebnicí Mickey a kamarádi – obránci hradu od Lego Disney Mickey and Friends.
EAN: 5702017153483
Kód 1: 2210780
Kód 2: 10780LEG
1 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 4 let se mohou těšit na další dobrodružství a příležitost k rozvoji komunikačních dovedností se stavebnicí Mickey a kamarádi – obránci hradu od Lego Disney Mickey and Friends. Součástí je hrad s věžemi, 4 malé modely, minifigurky Myšáka Mickeyho, Myšky Minnie, Kachny Daisy a Kačera Donalda, sestavitelný drak a figurka Lego koně, na které lze jezdit. Všechny minifigurky jsou vůbec poprvé oděny do fantasy kostýmů.

Tato stavebnice Lego z edice 4+ je doslova nabitá poutavými detaily, které dětem poskytnou skvělý herní zážitek. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani 4 začátečnické kostky, které zaručí snadné stavění.

  • S připojenými věžemi je hradní zeď 18 cm vysoká, 25 cm široká a 6 cm hluboká

  • Počet dílků: 215

Stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu se svými potomky. Na nic nečekejte a dejte se do díla – k dispozici jsou obrázkové pokyny, včetně interaktivního digitálního návodu na stavění v bezplatné aplikaci s návody Lego, které dětem pomohou si celý proces vizualizovat. 

Lego prvky splňují nejvyšší průmyslové standardy již od roku 1958, takže jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se snadno spojují a rozebírají. Stavebnice Disney Mickey and Friends jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků stavebnice: 215
Věk: Od 4 let
Načítám