LEGO Classic 11012 - Bílé kreativní kostky

Stavebnice Bílé kreativní kostky od Lego Classic umožňuje dětem stavět a tvořit. Obsahuje tři jednoduché modely pro kreativní začátek hraní.
EAN: 5702016889277
Kód 1: 2211012
Kód 2: 11012LEG
109 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Bílé kreativní kostky od Lego Classic umožňuje dětem stavět a tvořit. Obsahuje tři jednoduché modely pro kreativní začátek hraní. Co najdou děti v krabici? Sada obsahuje 60 kostek, ze kterých si děti mohou postavit sněhuláka s koštětem, ovečku na rozkvetlé louce, racka s rybou, nebo cokoliv jiného, co je napadne. Všechny 3 modely obsažené v této sadě si děti doslova zamilují. Pro ještě větší porci zábavy mohou kostky a dílky kombinovat s dalšími Lego stavebnicemi. Se stavebnicí Lego Classic Bílé kreativní kostky si děti mohou užívat kreativní zábavu, ať už vyrazí kamkoliv.  V krabici najdete samostatné sáčky s Lego kostkami ke každému modelu. Stačí otevřít sáček a pustit se do stavění!

  • Počet dílků: 60

Samozřejmostí je tištěný návod a pokyny Instructions PLUS, které jsou k dispozici v rámci bezplatné Lego aplikace s návody na stavění. Během stavění lze využít nástrojů pro přibližování, otáčení a vizualizaci modelů. Stavebnice Lego Classic obsahují spoustu nápadité zábavy a inspirují k otevřenému tvůrčímu hraní. Podpořit u dětí kreativní myšlení a schopnost řešit problémy nebylo nikdy zábavnější!

Už od roku 1958 splňují Lego stavebnice ty nejvyšší standardy kvality, aby byly konzistentní a kompatibilní a umožňovaly zábavné stavění.Lego sady procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusovvého balení: 12 x 9 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 60
Věk: Od 4 let
Načítám