LEGO Jurassic World 76946 - Odchyt velociraptorů Blue a Bety

Malí milovníci dinosaurů a parádních vozidel si stavebnici Lego Jurassic World Odchyt velociraptorů Blue a Bety doslova zamilují.
EAN: 5702016913521
Kód 1: 2276946
Kód 2: 76946LEG
715 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Malí milovníci dinosaurů a parádních vozidel si stavebnici Lego Jurassic World Odchyt velociraptorů Blue a Bety doslova zamilují. Stavebnice inspirovaná strhující scénou z filmu Jurský svět Nadvláda obsahuje model náklaďáku, motorku, dinosauří klec s pastí a kuřecí stehýnko jako návnadu pro dinosaury. Stavebnice pro děti od 6 let obsahuje 2 minifigurky: Maisie a Rainna Delacourta s uspávací puškou. Nechybí ani figurky dinosaurů Blue a Bety, se kterými děti mohou prožít množství původní i vlastních příběhů. Sestavitelný pickup, klec na dinosaura a kolo na hraní: Klec se vejde do lůžka pickupu a je navržena jako past k odchytu Beta. Kuřecí stehno slouží jako návnada dinosaura. 

  • Pickup je 6 cm vysoký, 14 cm dlouhý a 6 cm široký

  • Počet kostek: 181

Díky jednoduchému návodu, který najdete v krabici, si s modely hravě poradí i stavitelé, pro které jsou kostky Lego novinkou. Pro ještě větší porci zábavy je možné modely kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego Jurassic World. 

Děti i dospělí fanoušci mohou s těmito zábavnými sadami znovu vytvářet slavné filmové scény, vytvářet vlastní příběhy nebo jen stavět a vystavovat skvělé sběratelské předměty. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 181
Věk: Od 6 let
Načítám