LEGO Jurassic World 76945 - Atrociraptor: honička na motorce

Stavebnice Atrociraptor: honička na motorce dá fanouškům jedinečnou možnost přehrávat si vzrušující dobrodružství z filmového trháku Jurský svět Nadvláda.
EAN: 5702016913514
Kód 1: 2276945
Kód 2: 76945LEG
15,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Stavebnice Atrociraptor: honička na motorce dá fanouškům jedinečnou možnost přehrávat si vzrušující dobrodružství z filmového trháku Jurský svět Nadvláda. Stavebnice obsahuje polohovatelnou figurku atrociraptora, motorku a sestavitelný model tržiště s prorazitelnou zdí a otočným bojištěm pro dinosaury. Jedná se o skvělý dárek nebo odměnu pro děti ve věku od 6 let. Dvě Lego minifigurky a dinosauři, Owen Grady a Rainn Delacourt s uspávací pistolí, stejně jako pohyblivý atrociraptor a 2 malí dinosauři zvou na vzrušující hry na hrdiny. Motorka pro Owena, sestavitelná tržnice s hroutící se zdí, kterou mohou atrociraptor a motorka prorazit, a otočná jáma pro malé dinosaury, se kterými se mohou utkat.

  • Model měří přes 6 cm na výšku, 17 cm na šířku a 13 cm do hloubky 

  • Počet kostek: 167

Tato kompaktní stavebnice obsahuje minifigurky Owena Gradyho a Rainna Delacourta s uspávací puškou a taky 2 figurky malých dinosaurů pro ještě větší porci kreativní zábavy. Díky podrobnému návodu si se stavěním poradí i stavitelé nováčci. Pokud stavebnici zkombinujete se sadou Útěk T-rexe a atrociraptora (76948LEG), čeká vás skutečně nekonečná nálož hraní a dobrodružných příběhů.

Fanoušci všech věkových kategorií mohou znovu vytvořit slavné filmové scény, hrát vlastní příběhy nebo jen stavět a vystavovat skvělé sběratelské předměty.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 5,6 x 38,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 167
Věk: Od 6 let
Načítám