LEGO Jurassic World 76944 - Útěk T-rexe

Malí milovníci dinosaurů a parádních vozidel ve věku od 4 let si sestavování modelů ze stavebnice Lego Jurassic World Útěk T-rexe doslova zamilují.
EAN: 5702016913439
Kód 1: 2276944
Kód 2: 76944LEG
1 089 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Malí milovníci dinosaurů a parádních vozidel ve věku od 4 let si sestavování modelů ze stavebnice Lego Jurassic World Útěk T-rexe doslova zamilují. Obsahuje letiště s přistávací plochou pro vrtulník, garáž, helikoptéru, buginu a zbouratelný plot i figurku T-rexe. Nesmí chybět 3 minifigurky – Owen Grady, Zia Rodriguezová a strážce parku – ani doplňky pro nápadité hraní, jako například dinosauří vejce nebo vysílačka. Spousta funkcí, které inspirují ke hře. Letiště s heliportem a garáží, klec, kterou lze přepravovat helikoptérou nebo buginou, a stržený plot, díky kterému může dinosaurus uniknout. 

  • Letiště měří přes 15 cm na výšku, 16 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • T. rex je 11 cm vysoký

  • Počet kostek: 140

Jednoduchý obrázkový návod představuje perfektní řešení pro děti, které ještě neumí číst. V bezplatné aplikaci Lego s návody na stavění najdete také digitální návod a speciální nástroje přibližování a otáčení, díky kterým si děti při stavění užijí ještě více zábavy.

Stavebnice a herní sady Lego Jurassic World 4+ učí děti stavět, seznamují je s dinosaury a rozvíjejí lepší představivost při hraní.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 5,6 x 38,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 140
Věk: Od 4 let
Načítám