LEGO Jurassic World 76943 - Hon na Pteranodona

Stavebnice Hon na Pteranodona naučí děti ve věku od 4 let stavět a dá jim možnost prožívat vzrušující příběhy z Jurského světa.
EAN: 5702016913422
Kód 1: 2276943
Kód 2: 76943LEG
15,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Hon na Pteranodona naučí děti ve věku od 4 let stavět a dá jim možnost prožívat vzrušující příběhy z Jurského světa. Obsahuje modely buginy, stánku s rybami a mola. Dále nechybí polohovatelná figurka pteranodona, 2 minifigurky nebo doplňky jako rybářský prut a laso, které poslouží jako inspirace pro nápadité hraní. Jedná se o úžasný nápad na dárek pro malé milovníky dinosaurů. Tato hrací sada dinosaurů obsahuje minifigurky Maisie a Owena Gradyho s rybářským prutem a lasem k chytání Pteranodona. 

  • Model je 9 cm vysoký, 12 cm široký a 13 cm hluboký

  • Počet kostek: 94

Jednoduchý obrázkový návod představuje perfektní řešení pro děti, které ještě neumí číst. V bezplatné aplikaci LEGO® s návody na stavění najdete také digitální návod a speciální nástroje přibližování a otáčení. Děti si tak při stavění užijí ještě více zábavy.

Stavebnice a herní sady Lego Jurassic World 4+ učí děti stavět, seznamují je s dinosaury a při hraní rozvíjejí lepší představivost. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 26,2 cm

Barva: 10-red
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 94
Věk: Od 4 let
Načítám