LEGO Disney 43202 - Dům Madrigalových

Fanoušci filmu Encanto studia Disney všech věkových kategorií si určitě zamilují barevnou sadu Dům Madrigalových od Lego Disney.
EAN: 5702017100081
Kód 1: 2243202
Kód 2: 43202LEG
1 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci filmu Encanto studia Disney všech věkových kategorií si určitě zamilují barevnou sadu Dům Madrigalových od Lego Disney. Stavebnice obsahuje  třé patrový dům, arch se samolepkami pro dozdobení, tištěný návod na stavění a digitální pokyny Instructions PLUS. V aplikaci s návody Lego na stavění si děti mohou na obrazovce model přibližovat, otáčet a různě prohlížet. Pokyny pomohou i menším dětem stavět s maximálním sebevědomím… paráda!

Tato stavebnice inspiruje k nekonečnému hraní prostřednictvím barev, funkcí a detailů, které v dětech probouzejí magické myšlení. Je doslova nabitá kreativními doplňky, včetně akordeonu, gramofonu a deštníku. Lze si s ní hrát tak, jak je, nebo v kombinaci s ostatními sadami od Lego Disney (prodávanými samostatně). Součástí této stavebnice od Lego Disney jsou 2 minipanenky a 1 mikrofigurka – Abuela, Mirabel a Antonio studia Disney – a k tomu navíc figurky Lego kapybary a motýla. Prémiová stavebnice představuje super dárek pro děti, které chtějí v kolektivu určovat trendy.

  • Domeček je 26 cm vysoký, 20 cm široký a 10 cm hluboký

  • Počet dílků: 587

Chcete svému dítěti dopřát ještě chladnější zážitek ze stavění? V digitální éře digitální Instructions PLUS s funkcemi přibližování a otáčení a režimem duchů zajišťují speciální Lego stavební zábavu! Detailní (mikro) figurky a barevný domeček umožní vašemu dítěti hrát si kreativně s touto stavebnicí podle Disneyho filmu "Encanto" a získat životní dovednosti. 

Od roku 1958 splňují Lego díly přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojují a odpojují. Lego díly jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.3

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 587
Věk: Od 6 let
Načítám