LEGO Star Wars 75329 - Útok na Hvězdu smrti – diorama

Soustřeďte se jako rytíři Jedi a připomeňte si památnou momentku z filmu Star Wars: Nová naděje se stavebnicí Útok na Hvězdu smrti – diorama.
EAN: 5702017155555
Kód 1: 2275329
Kód 2: 75329LEG
1 525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Soustřeďte se jako rytíři Jedi a připomeňte si památnou momentku z filmu Star Wars: Nová naděje se stavebnicí Útok na Hvězdu smrti – diorama. Vystihněte podstatu fascinující scény se všemi důmyslnými detaily, od povrchu Hvězdy smrti až po modely letounu Darth Vadera TIE Advanced a 2 letounů TIE, které jsou v patách stíhačce X-wing Luka Skywalkera. Pak už stačí jen připevnit cedulku se slovy Darth Vadera („The Force is strong with this one“) a nostalgický výstavní kus bude hotov.

Tato stavebnice je součástí sběratelské řady výstavních diorám od Lego Star Wars, které zachycují památné okamžiky ze slavné ságy. Tento výstavní model nepochybně udělá radost nejen vám, ale také ostatním dospělým fanouškům filmové série Star Wars a zkušeným stavitelům Lego. Jeho součástí jsou pokyny, které vás provedou jednotlivými kroky komplexního modelu. Galaxie na dosah ruky Začalo to kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii. Nyní sága pokračuje u vás doma díky sadám od Lego Star Wars. Objevte hvězdnou řadu stavebnic určených speciálně pro dospělé, včetně ostatních diorám, které představují novinku pro květen 2022.

  • Tato sestavitelná scéna ze ságy Star Wars měří přes 10 cm na výšku, 22 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet kostek: 665

Chybět nesmí srozumitelné, ilustrované pokyny, které vám pomohou při stavbě tohoto komplexního modelu. Z předaleké galaxie až k vám domů! Sady pro dospělé od Lego Star Wars jsou určeny nadšencům jako vy, kteří rádi soustředěně relaxují u zábavných a kreativních činností.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 7,6 x 28,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 665
Věk: Od 18 let
Načítám