LEGO Disney 76832 - Raketa XL-15

Dopřejte fanouškům od 8 let možnost hrát si na hrdiny ve vlastních intergalaktických dobrodružstvích se sběratelskou stavebnicí Raketa XL-15.
EAN: 5702017152417
Kód 1: 2276832
Kód 2: 76832LEG
1 089 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte fanouškům od 8 let možnost hrát si na hrdiny ve vlastních intergalaktických dobrodružstvích se sběratelskou stavebnicí Raketa XL-15. Malí nadšenci se mohou vznést na křídlech své fantazie a vydat se s Buzzem Rakeťákem v jeho raketě na další vesmírnou misi, jejímž cílem je zachránit galaxii před silami zla. Tento cool model kosmické lodi zaujme autentickými detaily z filmu Rakeťák studií Disney a Pixar, který fanoušky zavede na počátek příběhu o Buzzovi Rakeťákovi. Těšit se lze například na otevírací kokpit, do něhož se vejde minifigurka Lego Buzze Rakeťáka, ale také na odnímatelný palivový článek. Součástí sady jsou 4 postavy z filmu a 3 zbraně, včetně Darbyina raketometu přezdívaného „Mr. Boom“, s nimiž si fandové připomenou scény z filmu. Zároveň nechybí podstavec s informační cedulkou, aby si fanoušci mohli svůj model hrdě vystavit v pokojíčku.

  • Tento model kosmické lodi měří dohromady s podstavcem na vystavení přes 15 cm na výšku, 27 cm na délku a 18 cm na šířku 

  • Počet kostek: 497

Otevřete fanouškům bránu do nové dimenze, v níž se mohou připojit k oblíbenému hrdinovi Buzzovi Rakeťákovi na jeho vesmírných dobrodružstvích, na nichž se snaží obnovit v galaxii řád.

Tuto stavebnici lze kombinovat s modely Honička se Zyclopsem (76830LEG) a Bitva se Zurgem (76831LEG), které přenesou do pokojíčků fandů filmu Rakeťák další scény. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19,1 x 7 x 35,4 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 497
Věk: Od 8 let
Načítám