LEGO Disney 76831 - Bitva se Zurgem

Vezměte milovníky vesmíru od 7 let na meziplanetární výlet do vzrušujícího světa filmu Rakeťák studií Disney a Pixar se stavebnicí Bitva se Zurgem.
EAN: 5702017152400
Kód 1: 2276831
Kód 2: 76831LEG
715 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Vezměte milovníky vesmíru od 7 let na meziplanetární výlet do vzrušujícího světa filmu Rakeťák studií Disney a Pixar se stavebnicí Bitva se Zurgem. Kreativní sada přináší spoustu zábavy, která není z tohoto světa. Malí vesmírní rangeři se mohou připojit k minifigurkám Buzze Rakeťáka a Izzy a ke kočce Sox a porazit společnými silami padoucha Zurga, který ukradl cenný palivový článek. Zábava bez konce Fanoušci si mohou připomenout scény z filmu, který je zavede na počátek příběhu o Buzzovi Rakeťákovi. Utkají se se zlým císařem Zurgem, sestavitelným robotem s pohyblivými končetinami. Využijí přitom Izzyn cool vystřelovač a Buzzův laser na zápěstí. Fanoušci pomohou zastavit Zurga, který se snaží ukrást palivový článek z Buzzovy lodi. K dispozici mají pestrou škálu zbraní, včetně laseru na zápěstí, blasteru a vystřelovače. 

  • Sestavitelný zlý robot Zurg měří přes 14 cm na výšku

  • Počet kostek: 261

Tato sběratelská stavebnice fanouškům zároveň umožní popustit uzdu své fantazii a vymýšlet si vlastní akční příběhy, v nichž se sami přesvědčí, že padouchy lze porazit jedině společnými silami! Otevřete fanouškům bránu do nové dimenze, kde se mohou připojit ke svému hrdinovi Buzzovi, který se snaží obnovit řád v celé galaxii.

Stavebnici lze kombinovat s modely Honička se Zyclopsem (76830LEG) a Raketa XL-15 (76832LEG), které přenesou do pokojíčků fandů filmu Rakeťák studií Disney a Pixar další scény. Herní zážitek, na který se můžete spolehnout.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19,1 x 4,6 x 26,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 261
Věk: Od 7 let
Načítám