LEGO Marvel 76208 - Loď s kozím spřežením

Stavebnice Lego Marvel Loď s kozím spřežením přináší ikonický model vikingské lodi s kultovními postavami na motivy filmu Thor: Love and Thunder a představuje ideální dárek pro děti od 8 let. 
EAN: 5702017154237
Kód 1: 2276208
Kód 2: 76208LEG
1 329 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Marvel Loď s kozím spřežením přináší ikonický model vikingské lodi s kultovními postavami na motivy filmu Thor: Love and Thunder a představuje ideální dárek pro děti od 8 let. Souboje na palubě Thorovy létající lodi Loď po obloze táhne legendární kozí dvojice Toothgnasher a Toothgrinder, která je umístěna nad zemí, takže děti mohou s lodí při hraní pohodlně manipulovat. Stavebnice obsahuje 5 minifigurek – Thora, mocného Thora, Valkýru, Korga a Gorra – a řadu zbraní a doplňků, mezi kterými nechybí Thorova sekera Stormbreaker. Kajuta má otevírací střechu, díky čemuž děti získají přístup dovnitř. Těšit se můžete i na množství autentických doplňků pro ještě nápaditější hraní, jako lodní klíč, hasicí přístroj, mapu Nového Asgardu, láhev a sluneční krystal.

  • Model měří přes 10 cm na výšku, 43 cm na délku a 12 cm na šířku, a pro ještě větší porci zábavy jej lze kombinovat s dalšími stavebnicemi Lego Marvel.

  • Počet dílků: 564

Až budou všechna superhrdinská dobrodružství u konce, mohou si děti model lodi vystavit v pokojíčku. A pokud máte chuť zažít ještě větší porci stavitelské zábavy, v bezplatné aplikaci Lego s návody na stavění najdete intuitivní digitální nástroje umožňující otáčení a přibližování modelů. Všechny stavebnice Lego Marvel jsou absolutně prémiové herní sady, které nabízejí mnoho nápaditých herních možností pro mladé superhrdiny. 

Lego dílky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego sady jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Thor, Marvel
Počet dílků stavebnice: 564
Věk: Od 8 let
Načítám