LEGO Duplo Disney 10962 - Mise Buzze Rakeťáka

Posuňte dětskou představivost do vesmírných výšin se stavebnicí Lego Duplo Disney and Pixar Mise Buzze Rakeťáka vývojovou hračkou se spoustou detailů a doplňků pro předškoláky od 2 let.
EAN: 5702017153568
Kód 1: 2210962
Kód 2: 10962LEG
715 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Posuňte dětskou představivost do vesmírných výšin se stavebnicí Lego Duplo Disney and Pixar Mise Buzze Rakeťáka vývojovou hračkou se spoustou detailů a doplňků pro předškoláky od 2 let. Fandové filmu Rakeťák z dílny studií Disney a Pixar mají jedinečnou příležitost pomoci Buzzi Rakeťákovi a jeho přátelům – robokocourovi Soxovi, počítači Ivanovi a trojúhelníkovému droidovi jménem Eric – v hledání raketového paliva. Hledat můžou v jeskyni s otevíracími dveřmi, v džungli s liánami nebo na radarové stanici s otočným satelitním talířem. A až palivo najdou, čeká je další dobrodružství v Buzzově raketě. Stavebnice obsahuje Lego Duplo figurky z filmu Disney a Pixar - Buzz Lightyear, robotická kočka Sox, počítač IVAN a ERIC trojúhelníkový droid - a navíc vesmírná loď, skvělá místa a skvělé doplňky. Fascinující detaily: jeskyně se dá otevřít a zavřít, v džungli se dá vylézt liána, na radarové stanici je otočná radarová anténa a vaše dítě se může pustit do mnoha dobrodružství ve vesmírné lodi.

  • Vesmírná loď Buzz Lightyear měří přes 5 cm na výšku, 14 cm na délku a 13 cm na šířku a je skvělá pro malé ručičky pro vzrušující dobrodružství

  • Počet dílků: 37

Tato všestranná stavebnice podněcuje kreativitu a představivost u předškolních dětí a učí je o týmové práci a zázracích vesmíru. Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky. Stavebnice Lego Duplo malým dětem nabízejí pořádnou porci zábavy, spoustu možností sebevyjádření a bezpočet příležitostí objevovat, co je baví.

Lego Duplo prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1969, takže malíčky mohou snadno uchopit, umístit a oddělit dílky. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 9 x 28 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 37
Věk: Od 2 let
Načítám