BIGJIGS Smyslové kostky

Nechejte děti prozkoumat roztodivné vlastnosti kostek a přitom tříbit své smysly. Atrakce v kostkách pomáhají stimulovat zejména hmat, ale také zrak a sluch.
EAN: 691621820452
Kód 1: BJ34045
672 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nechejte děti prozkoumat roztodivné vlastnosti kostek a přitom tříbit své smysly. Atrakce v kostkách pomáhají stimulovat zejména hmat, ale také zrak a sluch. Zahrnují jak rozmanité materiály a povrchy, tak rolničku, pískací váleček, chrastítko, kukátko, optický hranol nebo zrcátko. Jsou ošetřeny nezávadnými barvami i laky, a nemusíte proto mít obavy, když je bude Vaše dítě zkoumat i dalšími smysly. Samozřejmě je lze využít také jako součást mnoha fantastických staveb. Při jejich výrobě byly použity vysoce kvalitní a odpovědně získané materiály, především certifikované dřevo z udržitelných zdrojů.

Hlavní vlastnosti:

  • 8 kostek celkem; 2 hmatové, 3 zrakové a 3 sluchové atrakce

  • atraktivní a odolné zpracování

  • vyrobeno ze 100% FSC dřeva

Parametry:

  • Rozměry kostky: 4 x 4 x 4 cm

  • Materiál: 100% FSC dřevo, plast, kov

Anglická značka Bigjigs byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala výrobou pouze dřevěných puzzlí. Majitelé vyráběli vše ručně s láskou v malém zahradním domku, své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostla, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Nové značky kvalitních a nápaditých hraček si v Anglii všimly další velké prodejní firmy. Dnes Bigjigs hračky zůstávájí ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jiho-východní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců. Veškeré dřevěné hračky BigJigs jsou navržené v Anglii a vyrobené jak tamtéž, tak i ve východní Evropě a jihovýchodní Asii. 

Kvalita hraček značky BigJigs je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 8
Věk: Od 12 měsíců
Načítám