LEGO Duplo 10938 - Dinosauří školka

Předškolní milovníky dinosaurů starší 2 let čeká se stavebnicí Lego Duplo Dinosauří školka nespočet neomezených dobrodružství.
EAN: 5702016911411
Kód 1: 2210938
Kód 2: 10938LEG
409 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Předškolní milovníky dinosaurů starší 2 let čeká se stavebnicí Lego Duplo Dinosauří školka nespočet neomezených dobrodružství. Vaše ratolesti se mohou přidat ke Claire Dearingové z Jurského světa a pomoci jí pečovat o tři dinosauří mláďata. Stavebnice obsahuje triceratopse v jeskyni, pteranodona v hnízdečku a brachiosaura s dlouhým krkem, který rád okusuje listí ze stromu. Děti si při hraní s dinosaury v jejich přirozeném prostředí osvojí jemnou motoriku a emoční inteligenci. Sada obsahuje do sebe zapadající lesní prvky, 3 dinosauří mláďata (Triceratops, Pteranodon a Brachiosaurus) a navíc Claire Dearing ze skupiny Dinosaur Protection Group.

  • Počet dílků: 27

Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky. Stavebnice Lego Duplo dětem nabízejí pořádnou porci zábavy a spoustu možností pro sebevyjádření a získání sebedůvěry.

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 27
Věk: Od 2 let
Načítám