LEGO Speed Champions 76910 - Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3

Představujeme dvojici vítězných vozů pro fanoušky výkonných superaut – Lego Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3 od Lego Speed Champions.
EAN: 5702017160849
Kód 1: 2276910
Kód 2: 76910LEG
37,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Představujeme dvojici vítězných vozů pro fanoušky výkonných superaut – Lego Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3 od Lego Speed Champions. Tyto detailně propracované modely Lego nabízí obohacující stavitelský zážitek a skvěle se budou vyjímat na výstavce i na startovním roštu závodu! Stavebnice obsahuje 2 minifigurky závodních jezdců Aston Martin s helmami a klíčem. 

  • Aston Martin Vantage GT3 má 15 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 592

Součástí této stavebnice Speed Champions je tištěný i interaktivní digitální návod. Intuitivní digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracované modely ze všech úhlů.

Stavebnice Lego Speed Champions přináší autentické repliky inovativních a slavných vozů. Tyto sběratelské modely jsou ideální na výstavku, ale také k přehrávání vzrušujících závodů s dalšími auty z řady Speed Champions.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35,4 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 592
Věk: Od 9 let
Načítám