LEGO Speed Champions 76909 - Mercedes-AMG F1 W12 E Performance a Mercedes-AMG Project One

Děti a milovníci automobilového závodění mají nyní jedinečnou možnost postavit si 2 vozidla s dokonalým designem díky stavebnici Lego Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance a Mercedes-AMG Project One.
EAN: 5702017160825
Kód 1: 2276909
Kód 2: 76909LEG
37,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti a milovníci automobilového závodění mají nyní jedinečnou možnost postavit si 2 vozidla s dokonalým designem díky stavebnici Lego Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance a Mercedes-AMG Project One. Tyto sběratelské modely představují sen každého sběratele aut a zaručeně si zaslouží místo na výstavce i na závodním roštu! Stavebnice obsahuje 2 minifigurky závodních jezdců Mercedes-AMG s helmami a klíčem.

  • Mercedes AMG Project One má 17 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 564

Součástí této stavebnice Speed Champions je tištěný i interaktivní digitální návod. Intuitivní digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracované modely ze všech úhlů. 

Stavebnice Lego Speed Champions přináší autentické repliky inovativních a slavných vozů. Tyto sběratelské modely jsou ideální na výstavku, ale také k přehrávání vzrušujících závodů s dalšími auty z řady Speed Champions.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35,4 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 564
Věk: Od 9 let
Načítám