LEGO Harry Potter 76399 - Bradavický kouzelný kufřík

Přizpůsobitelná a přenosná stavebnice Bradavický kouzelný kufřík od Lego Harry Potter pro děti od 8 let doslova překypuje magickými místy a postavami z filmů s Harry Potterem. Otevřete dětem bránu do zábavného světa Bradavic
EAN: 5702017153407
Kód 1: 2276399
Kód 2: 76399LEG
54,96 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Přizpůsobitelná a přenosná stavebnice Bradavický kouzelný kufřík od Lego Harry Potter pro děti od 8 let doslova překypuje magickými místy a postavami z filmů s Harry Potterem. Otevřete dětem bránu do zábavného světa Bradavic. Stejně jako u skutečných kufříků bradavických studentů si mohou děti i tuto repliku Lego přizpůsobit pomocí různých barev bradavických kolejí a zábavných samolepek. Na výběr mají z celé řady dílů minifigurek – včetně různých druhů vlasů a barvy kůže. Děti si tak mohou postavit až 5 postav z filmové série Harry Potter, ale také si vymýšlet vlastní bradavické studenty. Široká řada přizpůsobitelného nábytku a doplňků z filmů poskytne dětem dostatek nápadů a inspirace na to, aby vdechly svým nápaditým dobrodružstvím z Bradavic život. Přehrávat si mohou také 3 klasické filmové příběhy: rozřazovací rituál, hostinu ve Velké síni a setkání ve společenské místnosti. Až bude akce dost, lze všechno pohodlně zabalit do kufříku, aby si malí nadšenci mohli magický model z prostředí Bradavic vzít kamkoli na cesty. 

Kufr obsahuje nábytek, který lze jako mávnutím kouzelného proutku proměnit, doplňky z filmů a různé díly minifigurek, které si vaše dítě může sestavit a vytvořit tak různé postavy. Autentické doplňky zahrnují třídící klobouk, lektvary, kotel, knihu lektvarů, nájezdníkovu mapu, fazole Bertie Bott Every Flavour, Quibbler, trofeje, sušenky, šachovnici a sovu. Přehrajte si klasické filmové scény Vaše dítě může sestavit a poté si zahrát 3 ikonické momenty z filmů – obřad dohazování, hostinu ve Velké síni a Společenskou místnost.

  • Uzamykatelný kufřík na hračky je 6 cm vysoký, 17 cm široký a 7 cm hluboký

  • Počet dílků: 603

Široká škála herních sad Lego Harry Potter umožňuje mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 603
Věk: Od 8 let
Načítám