LEGO Harry Potter 76398 - Bradavická ošetřovna

Stavebnice Bradavická ošetřovna od Lego Harry Potter překypuje magickými herními možnostmi pro děti od 8 let: Ať už se rozhodnou pečovat o studenty na ošetřovně, nebo cestovat časem v hodinové věži. 
EAN: 5702017153391
Kód 1: 2276398
Kód 2: 76398LEG
1 090 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Bradavická ošetřovna od Lego Harry Potter překypuje magickými herními možnostmi pro děti od 8 let: Ať už se rozhodnou pečovat o studenty na ošetřovně, nebo cestovat časem v hodinové věži. Malé čarodějky a malí kouzelníci se mohou připojit k Harry Potterovi, Ronu Weasleymu a Hermioně Grangerové v této všestranné stavebnici inspirované slavnou scénou z filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu. Uvnitř bradavické ošetřovny se nacházejí 3 postele, zástěna a madam Poppy Pomfreyová, která tlačí vozík s lektvary a dobrůtkami. Ron leží v posteli s obvázanou nohou a na stolku má lahvičku s odporným Kostirostem. Harry a Hermiona se mezitím v hodinové věži snaží použít obraceč času. Když děti otočí věžičkou, rozběhnou se ručičky hodin a hrdinové se vydají na cestu časem za dalším magickým dobrodružstvím. Horní a spodní polovinu modelu lze odejmout tak, aby mezi ně bylo možné vložit další moduly.

Stavebnici je možné spojit s ostatními sadami této série a vytvořit tak repliku celého bradavického hradu.

  • Tento vysoce přestavitelný model, perfektní sada pro hraní a vystavování, měří přes 26 cm na výšku, 20 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet dílků: 510

Široká škála herních sad Lego Harry Potter umožňuje mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 510
Věk: Od 8 let
Načítám