LEGO Harry Potter 76397 - Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina obrany proti černé magii

Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina obrany proti černé magii od Lego Harry Potter doslova překypuje zábavou. Je plná oblíbených postav a autentických funkcí z populární učebny v Bradavicích. 
EAN: 5702017153384
Kód 1: 2276397
Kód 2: 76397LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina obrany proti černé magii od Lego Harry Potter doslova překypuje zábavou. Je plná oblíbených postav a autentických funkcí z populární učebny v Bradavicích. Uvnitř dekorativní knížky se ukrývá fascinující učebna plná magických dobrodružství. K dispozici jsou 3 minifigurky – Pošuk Moody, Hermiona Grangerová a Neville Longbottom – a k tomu navíc spousta úžasných doplňků. Některé prvky jsou pevně zabudované, například regály a krb, zatímco jiné jsou odnímatelné, například tabule, kufr, lahvičky s lektvary, psací stůl a židle. Tyto prvky lze vyjmout a rozšířit tak prostor na hraní. Sadu je možné propojit s ostatními v této kolekci a kdykoli ji zaklapnout a zabalit na cesty, takže si ji děti mohou vzít kamkoli s sebou a pak si ji vystavit na poličce až do příští lekce. Stejně jako ve filmech se minifigurka Mad-Eye Moody promění v Barty Crouch Junior otočením hlavy a prohozením vlasů. Uvnitř truhly je mikrofigurka představující skutečného Mad-Eye Moodyho. 

  • Tato kouzelná sada ze série Kouzelné momenty z Bradavic je 12 cm vysoká, 9 cm široká a 4 cm tlustá

  • Počet dílků: 257

Široká škála herních sad Lego Harry Potter umožňuje mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 257
Věk: Od 8 let
Načítám