LEGO Harry Potter 76396 - Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina jasnovidectví

Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina jasnovidectví od Lego Harry Potter má podobu knížky z kostek, kde je již vše sestaveno. Těšit se můžete na oblíbené postavy a dobře známé funkce z učebny jasnovidectví profesorky Trelawneyové.
EAN: 5702017152646
Kód 1: 2276396
Kód 2: 76396LEG
25,35 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina jasnovidectví od Lego Harry Potter má podobu knížky z kostek, kde je již vše sestaveno. Těšit se můžete na oblíbené postavy a dobře známé funkce z učebny jasnovidectví profesorky Trelawneyové. Stačí otevřít Lego herní knihu a objevit kouzelnou učebnu plnou dobrodružství. 3 minifigurky – profesorka Trelawneyová, Harry Potter a Parvati Patil – a spousta skvělých doplňků zvou ke hře. Některé prvky, jako je skříň, jsou pevné, zatímco jiné, jako je křeslo, stůl, židle, křišťálová koule a šálky na čaj, lze odstranit a vytvořit tak více prostoru na hraní. Sadu lze báječně kombinovat s ostatními produkty řady a úhledně ji uložit do uzavřené herní knížky. Potom si vaše dítě může vzít knihu s sebou, kamkoli jdou, nebo ji odložit na polici až do dalšího dobrodružství.

  • Tato kouzelná sada ze série Kouzelné momenty z Bradavic je 12 cm vysoká, 9 cm široká a 4 cm tlustá

  • Počet dílků: 297

Široká škála herních sad Lego Harry Potter umožňuje mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 297
Věk: Od 8 let
Načítám