LEGO Star Wars 75328 - Helma Mandaloriana

Upozornění pro fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian! Sběratelský model Helma Mandaloriana od Lego Star Wars vás uvede do zóny kreativity a dokonalého soustředění.
EAN: 5702017155548
Kód 1: 2275328
Kód 2: 75328LEG
58,65 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Upozornění pro fanoušky seriálu Star Wars: The Mandalorian! Sběratelský model Helma Mandaloriana od Lego Star Wars vás uvede do zóny kreativity a dokonalého soustředění. Kovový odlesk beskarového brnění chytře napodobují dílky lakované v bubnu, zatímco kostky v různých odstínech šedé vám umožní vystihnout autentické obrysy repliky. Když se k tomu všemu přidá podstavec z kostek s cedulkou, bude tento nepřehlédnutelný výstavní kus pro domácnost i pracoviště kompletní. Vystihněte kovový odlesk beskarového brnění s pomocí dílků lakovaných v bubnu. Připomeňte si epické scény ze ságy Star Wars prostřednictvím všech ikonických detailů

Galaxie je ve vašich rukou. Začalo to dávno v galaxii daleko, daleko. Nyní bude vzrušující sága pokračovat ve vašich vlastních čtyřech stěnách – se sadami Lego Star Wars pro dospělé. Objevte různé nápady na dárky pro fanoušky Star Wars nebo nadšené stavitele Lego. 

  • Replika helmy Mandaloriana měří přes 18 cm na výšku, 11 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet kostek: 584

Podrobný návod vás provede fascinujícím stavitelským zážitkem. Až budete připraveni na další výzvu, přidejte do své sbírky další helmy od Lego Star Wars, které představují novinku pro březen 2022.

Nechybí ani srozumitelný návod, takže se nemusíte ničeho bát a můžete si stavění náležitě užít. A až budete připraveni na další stavitelskou misi, poohlédněte se po dalších helmách od Lego Star Wars, které jsou novinkou na březen 2022. 

Kdysi v předaleké galaxii, dnes ve vašem obývacím pokoji! Lego Star Wars sady v absolutní prémiové kvalitě jsou to pravé pro náročné dospělé stavitele, jako jste vy, kteří milují kreativní stavební projekty.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 9 x 19 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 584
Věk: Od 18 let
Načítám