LEGO Star Wars 75326 - Trůnní sál Boby Fetta

Začněte psát nové kapitoly ságy Star Wars: The Book of Boba Fett se stavebnicí Trůnní sál Boby Fetta pro fanoušky od 9 let.
EAN: 5702017155524
Kód 1: 2275326
Kód 2: 75326LEG
2 175 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Začněte psát nové kapitoly ságy Star Wars: The Book of Boba Fett se stavebnicí Trůnní sál Boby Fetta pro fanoušky od 9 let. Repliku paláce lze otevřít pro lepší přístup k propracovanému trůnnímu sálu, místnosti na grilování a kuchyni. Těšit se můžete na trůn s ukrytým pokladem a vyskakovací funkcí, která vystřelí Biba Fortunu. Dále nechybí naklápěcí schody, otevírací brána a spousta hravých doplňků. Parádní postavy Super dárek pro děti, které chtějí udávat trendy. Součástí je 7 minifigurek Lego Star Wars, včetně Biba Fortuny (novinka na březen 2022), theelinské tanečnice, weequaykého strážce, gamorreánské stráže a Quarrena. Samozřejmostí jsou také zbraně jednotlivých postav. Mezi 7 minifigurkami Lego Star Wars najdete Bobu Fetta, Biba Fortunu a Fennec Shand. Trůn s vyskakovací funkcí a tajná komora, otřásající se schody a mnohem víc. Otevřete zadní stěnu a odkryjte místnost na grilování a kuchyň. 

  • Trůnní sál je 17 cm vysoký, 32 cm široký a 20 cm hluboký

  • Počet kostek: 732

Podrobné pokyny najdete jak přímo v krabici, tak v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego. S interaktivními digitálními nástroji zobrazování bude stavitelský zážitek ještě zábavnější.

Galaxie plná zábavy! Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí širokou řadu prémiových stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií. Sběratelské stavebnice pro fanoušky všech věkových kategorií. Sady Lego Star Wars umožňují dětem i dospělým fanouškům znovu vytvořit ikonické scény z filmu, vytvářet nová dobrodružství a předvádět velkolepé stavitelské hračky.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 7,4 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 732
Věk: Od 9 let
Načítám