LEGO Lego Ninjago 71764 - Tréninkové centrum nindžů

Stavebnice Tréninkové centrum nindžů nabízí vše, co fanoušci seriálu Ninjago od 7 let potřebují k tomu, aby pomohli svým hrdinům ovládnout umění Spinjitzu. 
EAN: 5702017151984
Kód 1: 2271764
Kód 2: 71764LEG
33,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavebnice Tréninkové centrum nindžů nabízí vše, co fanoušci seriálu Ninjago od 7 let potřebují k tomu, aby pomohli svým hrdinům ovládnout umění Spinjitzu. Působivá sada přináší nejrůznější výzvy, například jízdu po skluzavce, skok přes hadí jámu a souboj s cvičným robotem. Tato stavebnice obsahuje tři minifigurky: Jaye vyzbrojeného mečem, Zanea se spinnerem a mečem a hroznýšího ničitele rovněž s mečem – dechberoucím soubojům tak nebude stát vůbec nic v cestě. Až děti porazí protivníky nindžů a dokončí výcvik a misi, získají za odměnu sběratelský banner, který je novinkou pro leden 2022. Děti mohou umístit nindžu do spinneru, zatáhnout za šňůru a sledovat, jak si jejich hrdina poradí se sérií výzev, včetně přeskoku hadí jámy a souboje s tréninkovým robotem. Až děti dokončí mise, dostanou za odměnu banner rovnováhy, kterým se mohou pochlubit v tréninkovém centru nindžů​​​​​​​. Hledejte bannery v dalších 7 sadách Ninjago, včetně stavebnic Kaiův ohnivý drak EVO (2271762), Chrám bojových umění nindžů (2271767) a Lloydův legendární drak (2271766).

  • Největší budova modelu měří přes 11 cm na výšku, 5 cm na šířku a 3 cm do hloubky

  • Počet kostek: 524

Součástí sady jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. V aplikaci si jej navíc můžete kdykoli uložit.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Nindžovské schopnosti nejsou zapotřebí. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38,2 cm

 

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 524
Věk: Od 7 let
Načítám