LEGO Ninjago 70688 - Kaiův nindžovský trénink Spinjitzu

Stavebnice Kaiův nindžovský trénink Spinjitzu umožní nadšeným fanouškům seriálu Ninjago od 6 let zdokonalovat dovednosti oblíbeného hrdiny prostřednictvím zábavného, interaktivního spinneru.
EAN: 5702017151656
Kód 1: 2270688
Kód 2: 70688LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kaiův nindžovský trénink Spinjitzu umožní nadšeným fanouškům seriálu Ninjago od 6 let zdokonalovat dovednosti oblíbeného hrdiny prostřednictvím zábavného, interaktivního spinneru. Děti se mohou těšit na nekonečné hodiny akčního hraní, během nichž bude muset Kai projít náročným výcvikovým programem. Dobrodružství se spinnerem! Děti mohou Kaie umístit do spinneru, zatáhnout za šňůru a sledovat, jak se roztočí na plochém povrchu nebo vysoko na balanční věži. Minifigurka Kaie s exkluzivním, dosud nevídaným živlovým vzhledem. Ninja akční hračky: vaše dítě může dát Kai do vršku hračky, zatáhnout za uvolňovač a nechat ninju divoce točit. Chcete-li otestovat ninjův smysl pro rovnováhu, stačí postavit věž výš. 

  • Hračka nindža je 6 cm vysoká, 4 cm široká a 4 cm hluboká

  • Počet kostek: 32

Tato robustní herní sada nabízí dětem ve věku 6+ snadný zážitek ze stavění, aby si mohly hrát co nejrychleji. 

Bezplatná aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a zkoumat pohled na digitální model na jejich chytrém telefonu nebo tabletu, když stavějí.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 24 x 4 x 19 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 32
Věk: Od 6 let
Načítám