LEGO City 60349 - Lunární vesmírná stanice

Stavebnice Lunární vesmírná stanice od Lego City vystřelí dětskou fantazii až na oběžnou dráhu.
EAN: 5702017161761
Kód 1: 2260349
Kód 2: 60349LEG
49,96 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lunární vesmírná stanice od Lego City vystřelí dětskou fantazii až na oběžnou dráhu. Vesmírný model inspirovaný NASA zaujme spoustou realistických funkcí pro nápadité hraní, včetně vědeckých a botanických laboratoří a dokovací vesmírné kapsle, ale také 5 minifigurkami astronautů. Sadu lze kombinovat s ostatními kosmickými modely od Lego City pro ještě více zábavy. Lego City Space obsahují funkčně bohaté modely založené na skutečných strojích, vozidlech a kosmických lodích z programů NASA. Minifigurky odvážných astronautů umožňují dětem předvádět mnoho vzrušujících a realistických vesmírných misí. Tato hračková vesmírná stanice se skládá z výzkumných a botanických laboratoří, ubytování a dokovací vesmírné kapsle. Herní sada vesmírné stanice obsahuje fotoaparát, hasák, vrtačku, helmy a rostliny.

  • Hotová lunární vesmírná stanice je 13 cm vysoká, 32 cm dlouhá a 28 cm široká

  • Počet kostek: 500

V této sadě Lego nechybí podrobný tištěný návod spolu s interaktivnímidigitálními pokyny. Digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracovaný model ze všech úhlů.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego kostky a dílky jsou testovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 500
Věk: Od 6 let
Načítám