LEGO Disney Ledové království 43209 - Ledová stáj Elsy a Nokka

Dopřejte dětem od 4 let možnost rozvíjet jejich stavitelské dovednosti pomocí stavebnice Lego Disney Ledová stáj Elsy a Nokka. Mohou se těšit na sestavitelný model stáje, minipanenku a figurku Lego koně. 
EAN: 5702017154367
Kód 1: 2243209
Kód 2: 43209LEG
309 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem od 4 let možnost rozvíjet jejich stavitelské dovednosti pomocí stavebnice Lego Disney Ledová stáj Elsy a Nokka. Mohou se těšit na sestavitelný model stáje, minipanenku a figurku Lego koně. Sada obsahuje stáj v lese, minifigurku-panenku a Lego figurku koně. Interaktivní průvodce stavěním, který je k dispozici v bezplatném Lego návodu na stavění, nabízí ještě více zábavy při stavění. Intuitivní funkce umožňují dětem přibližovat a otáčet pohledy digitálního modelu. Tato sada umožňuje vašemu dítěti ukázat svou pečující stránku. Mladí milovníci zvířat mohou pomoci Disney hrdince Else ženichat a nakrmit Nokka v jeho stáji v lese

Tato sada 4+ nabízí vašemu dítěti skvělý herní zážitek a zvyšuje jeho sebevědomí. Užitečné základní stavební bloky slouží jako pevný základ pro model. Zábava začíná, jakmile stavíte, a nikdy nekončí. 4+ stavební hračky umožňují rodičům a dětem stavět a hrát si společně. Nezáleží také na tom, zda dospělí začínají se stavebnicemi Lego. Pak už kormidlo při stavění jednoduše převezmou děti. Protože přiložený obrázkový návod je srozumitelný i pro malé děti, které se teprve učí číst.

  • Stáj je 11 cm vysoká, 13 cm široká a 6 cm hluboká

  • Počet dílků: 53

V aplikaci Lego Building Instructions mohou mladí stavitelé přibližovat, otáčet a zkoumat pohled na digitální model. Sada 4+ obsahuje začátečnické stavební prvky a snadno srozumitelné obrázkové pokyny, takže i ti, kteří se teprve učí číst, mohou rychle začít stavět. 4+ stavebnice učí důležité dovednosti pro přípravu dětí na školu, podporuje komunikaci, koncentraci a kreativitu a také představivost

Od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego dílky jsou testovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 4,6 x 19 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Počet dílků stavebnice: 53
Věk: Od 4 let
Načítám