LEGO Disney Princess 43207 - Arielin podvodní palác

Hrací sada Lego Disney Arielin podvodní palác zve děti od 6 let a fanoušky Disneyho filmu "Malá mořská víla" na skvělá podvodní dobrodružství.
EAN: 5702017154343
Kód 1: 2243207
Kód 2: 43207LEG
84,23 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hrací sada Lego Disney Arielin podvodní palác zve děti od 6 let a fanoušky Disneyho filmu "Malá mořská víla" na skvělá podvodní dobrodružství. Sada obsahuje hrad s hračkami, 3 minifigurky-panenky a 6 Lego figurek zvířat. Interaktivní průvodce stavěním, který je k dispozici v bezplatném Lego návodu na stavění, nabízí ještě více zábavy při stavění. Intuitivní funkce umožňují dětem přibližovat a otáčet pohledy digitálního modelu. 

Tento velmi propracovaný zámek Disney obsahuje spoustu funkcí a příslušenství pro hry na hrdiny, které jsou stejně nápadité jako kreativní. Vaše dítě může hrát své oblíbené filmové scény, prezentovat své vlastní příběhy a také nechat hrát kamarády a sourozence. Protože figurky představují postavy různého věku, jsou vhodné i pro hry otec - matka - dítě. Disney postavičky Ariel, Arista a King Triton a Lego figurky zvířat (Sebastian, Fabius a 4 delfíni) umožňují dětem rychle se ponořit do fascinujícího světa her. Sada obsahuje hrad se skluzavkou, pohyblivý nábytek, velký a malý kočár s delfíny a spoustu doplňků pro hodiny zábavy. 

  • Hrad je 28 cm vysoký, 31 cm široký a 12 cm hluboký

  • Počet dílků: 498

S aplikací Lego Building Instructions mohou děti přibližovat, otáčet a zkoumat digitální model při stavění. Tato stavebnice Disney Princess obsahuje vysoce detailní minifigurky-panenky a rozpoznatelný model, který podporuje kreativní hru a zároveň rozvíjí životně důležité dovednosti. 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují bezproblémové spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,5 x 7 x 37,8 cm


  •  

 

 


  •  
Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 498
Věk: Od 6 let
Načítám