LEGO DOTS 41951 - Nástěnka

Hledáte tvořivou aktivitu, která mluví sama za sebe? Pak rozhodně nepřehlédněte sadu Lego Dots Nástěnka! Malým kreativcům nabízí spoustu tvůrčích možností ke skládání vlastních vzkazů a zdobení nástěnky podle aktuálních pocitů, nálad nebo zálib.
EAN: 5702017155913
Kód 1: 2241951
Kód 2: 41951LEG
409 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Hledáte tvořivou aktivitu, která mluví sama za sebe? Pak rozhodně nepřehlédněte sadu Lego Dots Nástěnka! Malým kreativcům nabízí spoustu tvůrčích možností ke skládání vlastních vzkazů a zdobení nástěnky podle aktuálních pocitů, nálad nebo zálib. Sada obsahuje 2 podložky o rozměrech 16 x 16, rámeček a dílky pro zavěšení. Samozřejmě nechybí množství zdobítek v různých barvách a tvarech, včetně zaoblených dílku 2 x 2, se kterými mohou děti tvořit různé styly písma. Nástěnky si mohou ozdobit, jak se jim zlíbí, a pak je vyplnit kreativními vzkazy a designy.

Sady DOTS umožňují vašemu dítěti vytvořit si vlastní kreativní návrhy a ukázat, jak zábavná může být kreativní hra Lego. S touto sadou - a také se všemi ostatními (prodávanými samostatně) sadami DOTS - je vše možné. Je zcela na vašem dítěti, jak nápadité a kouzelné budou jejich návrhy.

Můžete použít dílky z XXL rozšiřující sady - Písmenka (2241950) k tomu, aby okořenily své nástěnky nebo jakoukoli jinou (prodává se samostatně) Lego sadu svým vlastním způsobem.

  • Nástěnka je 27 cm široká a 12 cm hluboká

  • Počet dílků: 531

Sada obsahuje brožuru s mnoha návrhy na individuální návrhy z barevných dílků, které povzbuzují děti, aby přicházely s vlastními originálními nápady a nechaly je být kreativní.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22,5 x 5 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 531
Věk: Od 6 let
Načítám