LEGO DOTS 41950 - Záplava DOTS dílků – Písmenka

Kreativní duše a děti, které rády udávají směr, si sadu Lego DOTS Záplava DOTS dílků – písmenka doslova zamilují! Sada je kompatibilní s nástěnkami i dalšími sety DOTS i všemi ostatními stavebnicemi Lego (prodávají se samostatně). 
EAN: 5702017156187
Kód 1: 2241950
Kód 2: 41950LEG
15,73 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kreativní duše a děti, které rády udávají směr, si sadu Lego DOTS Záplava DOTS dílků – písmenka doslova zamilují! Sada je kompatibilní s nástěnkami i dalšími sety DOTS i všemi ostatními stavebnicemi Lego (prodávají se samostatně). Originální zdobítka umožní dětem starším 6 let vytvářet vlastní vzkazy a přetvářet designy podle jejich aktuálních zájmů, nálady nebo výzdoby v pokojíčku. Tato sada obsahuje zábavné dílky různých barev a tvarů, včetně zaoblených dílkůo rozměru 2 x 2, díky kterým mohou děti tvořit vlastní nápisy a písmenka. Se zdobítky mohou kreativními způsoby zdobit nástěnky DOTS nebo jiné bytové doplňky, jak jen se jim zlíbí.

Sady DOTS umožňují vašemu dítěti vytvořit si vlastní kreativní návrhy a ukázat, jak zábavná může být kreativní hra Lego. S touto sadou - a také se všemi ostatními (prodávanými samostatně) sadami DOTS - je vše možné. Je zcela na vašem dítěti, jak nápadité a kouzelné budou jejich návrhy.

  • Počet dílků: 722

Sada obsahuje brožuru s mnoha návrhy na individuální návrhy z barevných dílků, které povzbuzují děti, aby přicházely s vlastními originálními nápady a nechaly je být kreativní.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 4,8 x 26,2 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 722
Věk: Od 6 let
Načítám