LEGO DOTS 41949 - Mega balení ozdob na tašku – Zábavné vzkazy

Hledáte tvořivý dárek? Pak byste neměli přehlédnout sadu Lego DOTS Mega balení ozdob na tašku – zábavné vzkazy.
EAN: 5702017155722
Kód 1: 2241949
Kód 2: 41949LEG
629 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Hledáte tvořivý dárek? Pak byste neměli přehlédnout sadu Lego DOTS Mega balení ozdob na tašku – zábavné vzkazy. Sada určená dětem od 6 let obsahuje 5 plochých přívěsků s kroužky k zavěšení a spoustu barevných a duhových zdobítek a ozdobných dílků s písmenky. Dopřejte dětem možnost tvořit zábavné a intuitivní designy na 5 přívěscích. Sada představuje zábavnou aktivitu pro samostatné i skupinové hraní a výsledek své práci si děti mohou pověsit třeba na batoh. Herní možnosti můžete navíc ještě rozšířit například se sadou DOTS doplňků z 6. série (prodává se samostatně).

Řada DOTS děti uvede do zábavného světa stavebnic Lego, kde mohou naplno projevit svou kreativitu. S touto sadou není nic nemožné – a totéž platí pro všechny produkty DOTS (prodávají se samostatně). Jediným omezením je dětská fantazie. Sady DOTS poslouží jako nápaditý tvůrčí dárek, který u dětí podpoří schopnost sebevyjádření.

  • Velké přívěsky na tašky jsou 8 cm dlouhé a 3 cm široké 

  • Počet dílků: 228

Sada obsahuje brožuru s mnoha návrhy na individuální návrhy z barevných dílků, které povzbuzují děti, aby přicházely s vlastními originálními nápady a nechaly je být kreativní. Se sadami Lego DOTS si můžete navrhnout své vlastní šperky nebo doplňky. 

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22,5 x 5 x 23 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 228
Věk: Od 6 let
Načítám