LEGO Friends 41718 - Hotel pro mazlíčky

Znáte nějaké děti, které zbožňují čtyřnohé kamarády? Odměňte milovníky zvířat od 7 let dárkem v podobě stavebnice Hotel pro mazlíčky.
EAN: 5702017154930
Kód 1: 2241718
Kód 2: 41718LEG
53,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte nějaké děti, které zbožňují čtyřnohé kamarády? Odměňte milovníky zvířat od 7 let dárkem v podobě stavebnice Hotel pro mazlíčky. Sada obsahuje dvoupatrovou budovu, 4 zvířátka, včetně pejska, 3 minipanenky a 1 mikropanenku, a navíc spoustu parádních doplňků. Děti si tuto originální stavebnici z řady Lego Friends doslova zamilují. Propracovaný model nabízí dva vstupy – jeden pro minipanenky a samostatný vchod pro zvířecí mazlíčky. Mohou pejska učit novým trikům a provést ho překážkovou dráhou nebo ho naučit jezdit na skateboardu. Za odměnu si pak zvířecí kamarádi užijí úžasnou jízdu do bazénu na některé z barevných skluzavek. Zábava při hraní na 2 podlažích: V denním stacionáři se děti mohou přihlásit na tabletu, koupat a kartáčovat svá zvířátka, odměňovat je pamlskem ze zavařovací sklenice nebo se setkávat se svými přáteli na recepci. Spousta doplňků, jako je brokolice, mrkev, pamlsky v dóze, šampon, kartáč na kožešiny a dokonce i hromádka na odložení zvou ke hře.

Heartlake City jsou sběratelské a obsahují realistické detaily, které povzbudí malé stavitele, aby prozkoumali své zájmy. Pro tuto hračku jsou k dispozici také interaktivní návody na stavění v bezplatné aplikaci LEGO Building Instructions. Funkce přiblížení a otočení umožní vašemu dítěti vidět pohled na digitální model při stavbě.

  •  Model měří přes 20 cm na výšku, 34 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Počet dílků: 593

Díky interaktivním návodům na stavění dostupným v bezplatné aplikaci LEGO® Návody na stavění může vaše dítě přibližovat, otáčet a vidět digitální model v režimu duchů. 

Sady Lego Friends splňují přísné oborové standardy, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojí. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 7,4 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 593
Věk: Od 7 let
Načítám