LEGO Friends 41694 - Veterinární sanitka

Dopřejte dětem starším 4 let možnost rozvíjet jejich stavitelské dovednosti a hrát si na záchranáře se stavebnicí Lego Friends Veterinární sanitka. Děti musí pomoci poraněnému pejskovi a naučí se, že přátelé si vždycky pomáhají. 
EAN: 5702017115153
Kód 1: 2241694
Kód 2: 41694LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte dětem starším 4 let možnost rozvíjet jejich stavitelské dovednosti a hrát si na záchranáře se stavebnicí Lego Friends Veterinární sanitka. Děti musí pomoci poraněnému pejskovi a naučí se, že přátelé si vždycky pomáhají. Děti si zamilují hraní s roztomilou sanitkou, otevíracími zadními dveřmi, nosítky a veškerým příslušenstvím. Tato sada pro děti milující zvířata se snadno sestavuje a obsahuje Lego Friends Stephanie a Ethana, pejska na hraní a vůz pro záchranu zvířat. Umožňuje vašemu dítěti vyjádřit svou starostlivou stránku, když jede sanitkou k nemocnému štěněti, ošetřuje ho veterinárním kitem a poté ho nakládá na nosítka.

4+ sady jsou kreativní dárky s šikovnými funkcemi, které poskytují skvělý herní zážitek pro chlapce i dívky. Užitečné začátečnické stavebnice usnadňují stavění malým dětem. 4+ sběratelské hračky umožňují dospělým a dětem si spolu báječně hrát. A nebojte se, pokud jsou dospělí se stavebnicemi Lego nováčky, stavění je pro děti hračka s interaktivními digitálními návody na stavění v bezplatné aplikaci Lego Building Instructions.

  • Sanitka je 6 cm vysoká a 9 cm dlouhá

  • Počet dílků: 54

Digitální návody na stavění jsou k dispozici v bezplatné aplikaci Lego stavební návody, díky nimž je stavění snadné i pro nejmladší stavitele.sada je kompatibilní s Lego Friends Animal Hospital (41695LEG), aby vaše dítě mohlo vytvářet ještě starostlivější dobrodružství, kde se přátelé starají o nemocná zvířata.

Od roku 1958 splňují hračky Lego ty nejvyšší standardy, takže jsou konzistentní, vzájemně kompatibilní a pokaždé se snadno spojují a rozebírají. Kostky a prvky v této sadě Lego Friends jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 12 x 4,6 x 14 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 54
Věk: Od 4 let
Načítám