LEGO DC 31205 - Kolekce Jim Lee – Batman

Fanoušci superhrdinů a padouchů zbystřete, máme pro vás stavebnici! Postavte si 1 ze 3 portrétů ze sady Lego DC Kolekce Jim Lee – Batman.
EAN: 5702017153971
Kód 1: 2231205
Kód 2: 31205LEG
2 699 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci superhrdinů a padouchů zbystřete, máme pro vás stavebnici! Postavte si 1 ze 3 portrétů ze sady Lego DC Kolekce Jim Lee – Batman. Proces stavění vám umožní poznat dosud nepoznané a vstoupit do zóny klidu a soustřední, které se s každý osazeným dílkem ještě více umocní. Projevte svou vášeň Postavte si 1 ze 3 portrétů kultovních postav ze světa DC. Stanete po boku Batmana, Jokera nebo Harley Quinn? Nemůžete se rozhodnout? Spojte dohromady více sad a postavte si skutečně jedinečné výstavní dílo. Naskenujte QR kód a zaposlouchejte se během stavění do soundtracku, který nabízí téměř 2 hodiny obsahu, který zážitek ještě více umocní. Celé dílo můžete dokončit speciálním dílkem s podpisem a pak už jen stačí si ho pověsit na zeď nebo vystavit na poličku.

Tato fascinující 4167dílná Lego sada obsahuje 9 nástěnných dekoračních panelů, dlaždici s podpisem Jima Leeho, 2 věšáky, barevnou paletu, oddělovač prvků a rám z kostek Lego. Pro fanoušky DC Universe vzdejte hold talentovanému a legendárnímu komiksovému umělci Jimu Leeovi jedním ze tří portrétů z kostek Lego představujících Batmana, Jokera nebo Harley Quinn.

  • Tento čtvercový Lego portrét je 40 cm dlouhý a 40 cm široký a lze jej zavěsit nebo postavit. Ale můžete ho také darovat fanouškovi, který je nadšený pro Super padouchy nebo Batmana.

  • Počet kostek: 4167

Ilustrovaná kniha obsahuje stavební návod, který vás provází stavebním projektem. Než začnete stavět, podívejte se na to, co nás inspirovalo k vytvoření kolekce Jim Lee Batman. Stavební projekt pro dospělé: důstojné ikony moderní kultury se sadami Lego pro dospělé. Vstupte do světa umělců a bavičů a prožijte svou vášeň pro kreativní umění a skvělý design. 

Lego komponenty splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy perfektně fungují – a to již od roku 1958. Lego díly jsou přísně testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice Lego splňuje přísné bezpečnostní normy, a velkolepý portrét z kolekce Jima Lee Batmana je také postaven tak, aby vydržel.

Rozměry kusového balení: 37,8 x 5 x 40,5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman, DC Batman
Počet dílků stavebnice: 4167
Věk: Od 18 let
Načítám