LEGO Classix 11019 - Kostky a funkce

Stavebnice Lego Classic Kostky a funkce nabízí nespočet barevných dílků Lego a návod k sestavení sedmi zábavných pohyblivých modelů s ozubenými kolečky.
EAN: 5702017117584
Kód 1: 2211019
Kód 2: 11019LEG
26,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Classic Kostky a funkce nabízí nespočet barevných dílků Lego a návod k sestavení sedmi zábavných pohyblivých modelů s ozubenými kolečky. Děti si budou moci postavit výtvory s pohyblivými částmi, jako například baletku předvádějící piruetu nebo vrtulník s točícími se rotory, a pak se pustit do stavění vlastních modelů s využitím velkého množství kostek Lego navíc. 

  • Počet dílků: 500

Perfektní volba pro děti od 5 let. Děti si stavění a hraní si s těmito funkčními modely doslova zamilují. Ke každému z nich je k dispozici podrobný obrázkový návod na stavění, takže si radost ze sestavení vlastních hraček budou moci vychutnat i děti bez předchozích zkušeností se stavěním s kostkami Lego.​​​​​​

Všechny prvky Lego Classic splňují přísné oborové standardy, aby byla zajištěna konzistentnost a kompatibilita. Všechny stavebnice Lego jsou přísně testovány, aby bylo zajištěno, že každá herní sada splňuje přísné bezpečnostní normy.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 500
Věk: Od 5 let
Načítám