LEGO Classic 11018 - Kreativní zábava v oceánu

Darujte dětem vstupenku do světa otevřeného a nápaditého hraní se stavebnicí Lego Classic Kreativní zábava v oceánu. Stavebnice obsahuje výběr barevných dílků Lego a šest tematických předloh pro začátek hraní.
EAN: 5702017117591
Kód 1: 2211018
Kód 2: 11018LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Darujte dětem vstupenku do světa otevřeného a nápaditého hraní se stavebnicí Lego Classic Kreativní zábava v oceánu. Stavebnice obsahuje výběr barevných dílků Lego a šest tematických předloh pro začátek hraní. Nechybí ani 2 sáčky s kostkami navíc pro volné stavění. Nápadité modely pro děti od 4 let Děti budou mít k dispozici podrobný obrázkový návod na stavění vikingské lodi, žluté ponorky, podvodního dronu, mořského koníka, velryby a želvy. Nechte své dítě hrát si kreativně! Děti nejprve postaví 6 navrhovaných modelů a pak zjistí, jak si mohou vytvořit své vlastní nápadité a kreativní Lego hračky.

  • Počet dílků: 333

Radost ze sestavení vlastních hraček si takmohou vychutnat i děti bez předchozích zkušeností s kostkami Lego.

Všechny Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy, aby byla zajištěna konzistence a kompatibilita. Všechny Lego stavebnice jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že každá herní sada splňuje přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 333
Věk: Od 4 let
Načítám