LEGO Duplo 10980 - Zelená podložka na stavění

Lego Duplo zelená podložka na stavění má plochu přes 38 cm čtverečních, takže poskytuje ideální herní prostředí pro děti od 18 měsíců, které si na ní mohou hrát a vystavovat své úžasné výtvory.
EAN: 5702017194882
Kód 1: 2210980
Kód 2: 10980LEG
305 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lego Duplo zelená podložka na stavění má plochu přes 38 cm čtverečních, takže poskytuje ideální herní prostředí pro děti od 18 měsíců, které si na ní mohou hrát a vystavovat své úžasné výtvory. Tato zelená podložka s 24 x 24 výstupky představuje ideální začátečnickou pomůcku pro malé stavitele. Drží kostky pevně v libovolném úhlu (i vzhůru nohama!). Otevírá tak bránu do světa neomezených možností kreativního hraní – od travnatých zahrad až po exotické džungle, od strmých úbočí hor až po parádní zelené létající stroje. A až bude stavění u konce, mohou na ní děti přepravovat a vystavovat svá díla, aniž by se musely obávat o jejich stabilitu.

  • Zelená stavební deska Lego Duplo má rozměry 38 x 38 cm a umožňuje vašemu dítěti stavět, přepravovat a vystavovat kreativní modely

  • Počet dílů: 1

Všechny sadyLego Duplo jsou odborně sestaveny s různými postavami a spoustou detailů, které pomohou vašemu dítěti vytvářet poutavé příběhy a mít SKVĚLÝ start do života. 

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 43 x 0,6 x 38,5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1
Věk: Od 18 měsíců
Načítám