LEGO Duplo 10970 - Hasičská stanice a vrtulník

Velká sada Hasičská stanice a vrtulník od Lego Duplo je nabitá parádními detaily a fascinujícími prvky, které jistě inspirují děti od 2 let.
EAN: 5702017153681
Kód 1: 2210970
Kód 2: 10970LEG
2 135 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Velká sada Hasičská stanice a vrtulník od Lego Duplo je nabitá parádními detaily a fascinujícími prvky, které jistě inspirují děti od 2 let. Tým požárníků sviští dolů po skluzavce, nasedá do hasičského vozu a vyjíždí ven s blikajícími světly a zapnutou sirénou (baterie jsou součástí balení) velkými vyklápěcími dveřmi. Na střeše startuje vrtulník, aby se také mohl zapojit do mise. Až bude po všem, je čas na hasičské cvičení, zaslouženou pizzu a odpočinek v posteli – vše je připraveno na další rušný den. Sada určená speciálně pro předškoláky doslova překypuje herními možnostmi podporujícími rozvoj jemné motoriky, empatie a dalších důležitých dovedností. Děti se zároveň mohou bezpečným způsobem seznámit s prací hasičů. Figurky hasiče a hasičky, hasičské auto Push & Go se žebříkem, hadicí, blikajícími světly a sirénou, helikoptéra a skvělá hasičská stanice nechají vaše dítě hrát si nápaditě. Tato všestranná sada obsahuje skluzavku, velkou otočnou bránu, plamenný prvek a hasičské vybavení, navíc postel, židli, stůl, mapu a pizzu. 

  • Model vhodný pro batolata je 37 cm vysoký, 48 cm široký a 43 cm hluboký a lze jej snadno kombinovat s dalšími Lego Duplo hračkami pro další herní dobrodružství.

  • Počet dílků: 117

Vzrušující obrázkový příběh pro tuto herní sadu umožňuje malým dětem tvořivě stavět a hrát si nápaditě. Všechny sady Lego Duplo jsou navrženy s řadou postaviček a fascinujících detailů, takže vaše dítě může vytvářet vzrušující příběhy a mít SKVĚLÝ start do života.

Lego Duplo prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1969, takže malíčky mohou snadno uchopit, umístit a oddělit dílky. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 37,8 x 11 x 48 cm

Na baterie: 3x LR41

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 117
Věk: Od 2 let
Načítám