LEGO Duplo 10967 - Policejní motorka

Kreativní sada Policejní motorka od Lego Duplo pomáhá hravou formou rozvíjet důležité schopnosti a udělá radost všem předškolákům od 2 let, kteří se zajímají o práci u policie, parádní motorky a rádi pečují o zvířátka. 
EAN: 5702017153636
Kód 1: 2210967
Kód 2: 10967LEG
205 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kreativní sada Policejní motorka od Lego Duplo pomáhá hravou formou rozvíjet důležité schopnosti a udělá radost všem předškolákům od 2 let, kteří se zajímají o práci u policie, parádní motorky a rádi pečují o zvířátka.  Roztomilý pejsek se zaběhl! Podaří se vašemu malému hrdinovi pomoci policejnímu strážníkovi najít ztraceného mazlíčka? K dispozici je plakát s nápisem „Hledá se pes“, aby byla strhující záchranná mise kompletní. Kdepak se asi pejsek ukrývá tentokrát? Tato všestranná sada s rozkošným zvířátkem a přátelským policistou na motorce rozvíjí sociální dovednosti, empatii a jemnou motoriku předškoláků, kteří si mohou přehrávat dobrodružství z reálného života s hrdiny všedního dne. Sada obsahuje dvě Lego Duplo figurky - policistu a roztomilého pejska - plakát s nápisem "Ztracený pes" a cool modrou policejní motorku, na které se policista a pes mohou svézt. 

  • Motorka je 5 cm vysoká, 9 cm dlouhá a 4 cm široká a lze ji kombinovat s dalšími Lego Duplo hračkami pro další herní dobrodružství.

  • Počet dílků: 5

Všechny sady Lego Duplo jsou navrženy s řadou postaviček a fascinujících detailů, takže vaše dítě může vytvářet vzrušující příběhy a mít SKVĚLÝ start do života. 

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 15,7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 5
Věk: Od 2 let
Načítám