LEGO Duplo 10959 - Policejní stanice a vrtulník

Stavebnice Policejní stanice a vrtulník od Lego Duplo je vhodná pro malé děti od 2 let, které zaujme inspirativními postavami a vozidly. Na policejní stanici rozhodně není nuda.
EAN: 5702017153629
Kód 1: 2210959
1 069 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Policejní stanice a vrtulník od Lego Duplo je vhodná pro malé děti od 2 let, které zaujme inspirativními postavami a vozidly. Na policejní stanici rozhodně není nuda. Děti se mohou projet v policejním autě s technologií Push & Go, blikajícími světly a sirénou (baterie jsou součástí balení), cvičit rozkošného pejska nebo dohlížet na policejní vrtulník s funkčními vrtulemi ze strážní věže. Stavebnice jim umožní hravou formou rozvíjet jemnou motoriku, empatii a další užitečné dovednosti. Akci mají vždy pevně v rukou a mohou se tak bezstarostně seznamovat s prací u policie. Součástí jsou 2 figurky strážníků, policejní auto s technologií Push & Go a vrtulník. Autentické detaily zahrnují otevírací a zavírací dveře a zdobený prvek v podobě počítače.

  • Hlavní budova je 37 cm vysoká, 48 cm široká a 43 cm hluboká

  • Počet dílků: 40

Všechny sady Lego Duplo jsou navržené tak, aby umožňovaly nápadité hraní podporující vývoj. 

Lego Duplo prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1969, takže malíčky mohou snadno uchopit, umístit a oddělit dílky. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 9 x 48 cm

Na baterie: 3x LR41 (nejsou součástí balení)

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 40
Věk: Od 2 let
Načítám