LEGO Marvel Avengers 76204 - Black Pantherovo robotické brnění

Stavebnice Black Pantherovo robotické brnění od Lego Marvel nepochybně nadchne fanoušky Black Panthera od 7 let! Tento výstavní robot promění Avengera s drápy na superhrdinského bojovníka v nadlidské velikosti.
EAN: 5702017154206
Kód 1: 2276204
Kód 2: 76204LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Black Pantherovo robotické brnění od Lego Marvel nepochybně nadchne fanoušky Black Panthera od 7 let! Tento výstavní robot promění Avengera s drápy na superhrdinského bojovníka v nadlidské velikosti. Součástí je minifigurka a sestavitelný robot Black Panthera s plně kloubovými končetinami a vyčnívajícími drápy. Děti mohou minifigurku Black Panthera vložit do otevíracího kokpitu a poté se v pohyblivém robotu utkat s padouchy a přehrávat si vlastní superhrdinská dobrodružství.

  • Pohyblivý robot s kloubovými končetinami měří 15 cm na výšku a je jak pohyblivý, tak přenosný

  • Počet kostek: 124

Na děti čeká spousta dalších sběratelských modelů robotů od Lego Marvel, které mohou zapojit do svých bitev. Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 124
Věk: Od 7 let
Načítám