LEGO Marvel Avengers 76203 - Iron Manovo robotické brnění

Super odměna pro fanoušky Iron Mana od 7 let! Stavebnice Iron Manovo robotické brnění od Lego Marvel posune zážitek z marvelovských sad na zcela novou úroveň.
EAN: 5702017154190
Kód 1: 2276203
Kód 2: 76203LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Super odměna pro fanoušky Iron Mana od 7 let! Stavebnice Iron Manovo robotické brnění od Lego Marvel posune zážitek z marvelovských sad na zcela novou úroveň. Součástí je minifigurka Iron Mana a model robota Iron Mana s nabitými vystřelovači, velkým energetickým štítem a plně flexibilníma rukama a nohama díky kloubním spojům. Děti mohou minifigurku Iron Mana vložit do otevíracího kokpitu a poté si s pohyblivým robotem přehrávat nekonečné bitvy a vydat se na superhrdinská dobrodružství.

  • Vysoce pohyblivý robot měří přes 11 cm na výšku je dostatečně velký na epický herní zážitek a zároveň dostatečně malý na to, aby si jej děti mohly vzít kamkoli s sebou

  • Počet kostek: 130

Na děti čeká spousta dalších sběratelských modelů robotů od Lego Marvel, které mohou zapojit do svých bitev.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 130
Věk: Od 7 let
Načítám