LEGO DC 76181 - Batmobil: Honička s Tučňákem

Batmobil s odpalovacími raketami – Stavebnice Batmobil: Honička s Tučňákem od Lego DC Batman otevírá dětem bránu do akčního světa filmu The Batman.
EAN: 5702016912982
Kód 1: 2276181
Kód 2: 76181LEG
24,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Batmobil s odpalovacími raketami – Stavebnice Batmobil: Honička s Tučňákem od Lego DC Batman otevírá dětem bránu do akčního světa filmu The Batman. Kromě sestavitelného Batmobilu potěší sada také minifigurkami Batmana s látkovou kápí a tučňáka s vystřelovačem a ručním raketometem. Malí bojovníci proti zločinu se mohou postavit kultovnímu padouchovi a přehrávat si donekonečna kreativní dobrodružství s úžasným strojem, který si poradí s každým zločincem. Úžasné zbraně! Plně vyzbrojený Batmobil nabízí 2 pružinové vystřelovače, které odpálí velké střely, když děti zatlačí na destičky na kapotě. Čelní sklo a střecha lze sejmout a umístit Batmana do kokpitu. Je zde dokonce prostor pro spolujezdce. Pokud na výfuk připevníte modré plameny, akční zábava nabere ještě větší rychlost. Sada obsahuje 2 minifigurky: Batmana s látkovým pláštěm a tučňáka, který drží vystřelovač a raketomet. Střelec v raketometu vrhá malé kulaté díly.Sestavitelný Batmobil poslouží jako skvělý dárek pro fanoušky Batmana a nadupaných aut.

  • Batmobil měří přes 6 cm na výšku, 20 cm na délku a 8 cm na šířku a lze jej snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi řady Lego DC Batman

  • Počet kostek: 392

Všechny stavebnice Lego DC přinášejí malým superhrdinům neomezené možnosti kreativního hraní.

Lego dílky splňují přísné standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 4 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 392
Věk: Od 8 let
Načítám