LEGO Super Mario 71401 - Luigiho sídlo – Na strašenou – rozšiřující set

Vytvořte úroveň Lego Super Mario, ve které budete hledat diamanty a lovit duchy, s rozšiřujícím setem Luigiho sídlo – Na strašenou pro děti od 8 let.
EAN: 5702017155210
Kód 1: 2271401
Kód 2: 71401LEG
1 829 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Vytvořte úroveň Lego Super Mario, ve které budete hledat diamanty a lovit duchy, s rozšiřujícím setem Luigiho sídlo – Na strašenou pro děti od 8 let. Můžete se těšit na startovací destičku, která je novinkou pro rok 2022, a rotující chodbu, která vás dostane do všech pokojů. Čeká na vás také spousta výzev, které musíte zvládnout s Lego Luigim nebo Lego Mariem (figurky nejsou součástí). Zachraňte Toada uvězněného v obrazu, odhalte ukryté diamanty, bojujte se strašidelným kulečníkovýmstolem, porazte duchy a svrhněte King Booa z věže. (Poznámka: pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71387 nebo 71360.)

  • V základním provedení měří model přes 15 cm na výšku, 44 cm na šířku a 36 cm do hloubky a lze jej skvěle kombinovat s dalšími sety z řady Luigiho sídlo

  • Počet kostek: 877

Sběratelské stavebnice z řady Luigiho sídlo přináší úrovně, ve kterých s Lego Luigim zažijete strašidelná dobrodružství. Hraní je pak ještě zábavnější, když si ho užíváte s celou rodinou nebo kamarády. Hru můžete pozvednout na ještě vyšší úroveň také s pomocí Poltergustu (prodáváno samostatně v setu 71397), s nímž porazíte duchy.

Doprovodná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 877
Věk: Od 8 let
Načítám