LEGO Super Mario 71400 - Plážová jízda s Big Urchinem – rozšiřující set

Vytvořte akční úroveň s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Plážová jízda s Big Urchinem pro děti od 7 let.
EAN: 5702017155203
Kód 1: 2271400
Kód 2: 71400LEG
51,88 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Vytvořte akční úroveň s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Plážová jízda s Big Urchinem pro děti od 7 let. Můžete se těšit na kolotoč s figurkou Lego delfína, na kterém se může projet Lego Mario nebo Lego Luigi (figurky nejsou součástí). Když pak zatřesete palmou, získáte akční kostku Super Star, která vám pomůže přemoct Big Urchina. Skočte na most, vyhněte se Cheep Cheepům a získejte ještě více mincí, když předvedete parádní skoky z pružinové plošiny a poklábosíte se Žlutým Yoshim. (Poznámka: pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71360 nebo 71387.)

  • V základním provedení model měří přes 12 cm na výšku, 49 cm na šířku a 47 cm do hloubky a je navržen tak, aby jej bylo možné kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet kostek: 536

Tato stavebnice představuje skvělý dárek pro děti, které milují nejnovější trendy, a je ideální pro hraní v jednom i ve více hráčích. V doprovodné aplikaci Lego Super Mario pak děti získají návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Startovací sety, rozšiřující sety a speciální oblečky Lego Super Mario umožňují fanouškům rozšiřovat, přestavovat a tvořit jedinečné vlastní herní úrovně, ve kterých si užijí dlouhé hodiny vzrušující zábavy při sbírání mincí.

Doprovodná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 536
Věk: Od 7 let
Načítám