LEGO Super Mario 71398 - Na pláži u Dorrie – rozšiřující set

Obohaťte svůj svět Lego Super Mario o pestrou plážovou úroveň s rozšiřujícím setem Na pláži u Dorrie pro děti od 6 let.
EAN: 5702017155180
Kód 1: 2271398
Kód 2: 71398LEG
24,42 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Obohaťte svůj svět Lego Super Mario o pestrou plážovou úroveň s rozšiřujícím setem Na pláži u Dorrie pro děti od 6 let. Najdete v něm figurku Lego Dorrie, na které může jezdit Lego Mario nebo Lego Luigi (figurky nejsou součástí). Také se můžete těšit na vystřelovač, s pomocí kterého lze porazit figurku Huckit Craba, a navíc nechybí ani hrad z písku, fontána a strom – ty musí hráč aktivovat, aby získal přístup k akčním kostkám 1, 2 a 3. (Poznámka: pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71360LEG nebo 71387LEG.)

  • V základním provedení model měří přes 12 cm na výšku, 36 cm na šířku a 27 cm do hloubky a lze jej kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet kostek: 229

Tato sběratelská stavebnice představuje skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí jít s dobou, a je skvělá jak pro hraní v jednom, tak na soutěžení s kamarády či rodinou. V aplikaci LEGO Super Mario pak najdete návod na stavění, kreativní inspiraci a spoustu dalšího zábavného obsahu. Modulární startovací sety, rozšiřující sety a speciální oblečky Lego Super Mario umožňují fanouškům rozšiřovat, přestavovat a tvořit jedinečné herní úrovně, ve kterých si užijí dlouhé hodiny zábavy při sbírání mincí.

Doprovodná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 229
Věk: Od 6 let
Načítám